Vámospércsi Úti Kollégium

Tisza István Kollégium*

kollégiumi díj**

szállásdíj*** (IFA nélkül)

kollégiumi díj**

szállásdíj*** (IFA nélkül)

szobaár 1 fős elhelyezésnél

19.000 Ft/hó/fő

22.000 Ft/hó/fő

22.000 Ft/hó/fő

25.500 Ft/hó/fő

szobaár 2 fős elhelyezésnél

15.000 Ft/hó/fő

17.500 Ft/hó/fő

17.500 Ft/hó/fő

20.500 Ft/hó/fő

szobaár 3 fős elhelyezésnél

12.000 Ft/hó/fő

14.000 Ft/hó/fő

-

-

 

*Elhelyezés kizárólag a jelenleg a Tisza István Kollégiumban lakók, illetve a doktorandusz hallgatók részére (A férőhelyek korlátozott száma miatt.)

** Kollégiumi díjat fizet az a hallgató, aki a kollégiumi szállást szakmai gyakorlat, vagy nyári ösztöndíj miatt veszi igénybe; ezt igazolnia kell.

***Szállásdíjat fizet az a hallgató, aki a kollégiumi szállást nem szakmai gyakorlat, vagy nyári ösztöndíj miatt veszi igénybe. Amennyiben mentesül az IFA alól, akkor kérjen a munkáltatójától igazolás alkalmazásáról.

Fontos tudnivaló, hogy azon hallgatók közül, akik a fentiek szerint szállásdíjat kötelesek fizetni, mindazok, akiknek bent tartózkodása nem munkavégzési célú vagy olyan munkáltatónál/iskolaszövetkezetnél dolgoznak, amelynek nem Debrecenben van a székhelye vagy telephelye, a fenti szállásdíjon felül napi 400 Ft idegenforgalmi adót is kötelesek kifizetni. Az ifa-mentesség biztosítása érdekében a szállásfoglalással egyidejűleg be kell mutatni a munkáltató/iskolaszövetkezet igazolását a foglalkoztatásról, illetve arról, hogy a munkáltató/iskolaszövetkezet rendelkezik-e debreceni székhellyel vagy telephellyel.

 

 

A nyári kollégiumi elhelyezést ifj. Zákány Ferenc gondnoknál kell igényelni a ifj.zakanyf.ferenc@unideb.hu e-mail címen keresztül. E-mailnek a következő adatokat kell tartalmaznia: név, Neptun-kód, telefonszám, kollégiumi férőhely igénylésének a célja.

 

További felvilágosítás kérhető az előbb említett e-mail címen keresztül.

 

FONTOS!A nyári kollégiumi díjat/szállásdíjat minden hónap első napjáig kell befizetni ifj. Zákány Ferenc gondnoknál. Annak, aki ezt nem teszi meg, nem áll módunkban szállást biztosítani.

 

Mind a vizsgaidőszak júliusi heteiben, mind a nyáron (júliusban, augusztusban) bent maradó hallgatók esetében a gondnok úr jelöli ki a lakószobát, ahová a hallgató köteles be- illetve átköltözni!

 

Bővebb felvilágosításért, információért forduljatok a kollégium gondnokához, Zákány Ferenchez (e-mail: ifj.zakany.ferenc@unideb.hu, mobil: 30/4264641, belső mellék: 77600)

  Debreceni Egyetem - Tudományegyetemi Karok Kollégiumai
4032 Debrecen, Egyetem Tér 1.
Tel.: +36-52/512-940 Fax: +36-52/329-263